Detox

Vi er blevet vilde med detox, udrensning og afgiftning – og det er ikke uden grund. Hånden på hjertet – hvem lever altid et sundt liv med økologisk mad, alsidig kost, tilstrækkelig søvn/hvile, rigelig motion, ingen medicin, ingen stress og psykisk balance? Rigtig mange af os føler, at vores krop af og til er i ubalance. Vi kan gøre alt, hvad der står i vores magt for at spise og leve så sundt som muligt men mange udefrakommende ting, er vi desværre ikke selv herre over. Det kan være svært, at undgå giftstoffer i vore dages verden. Vi finder det fx i tobak, alkohol, pesticider, tilsætningsstoffer, farvestoffer, sprøjtemidler, luftforurening (tungmetaller) m.m. Alle disse påvirkninger forplanter sig i vores celler helt ned på det molekylære plan og påvirker dermed kroppens indre elektriske kemi.

 

Men vores krop er fantastisk og med vores fem udrenseorganer: Lever, nyre, hud, mave/tarm og lungerne/åndedrættet udskiller vi gift og affaldsstoffer hver dag, men vores krop kan godt trænge til hjælp og assistance for at fungere effektivt i det miljø, vi lever i nu. Til dette formål vil et D-tox spa bad kunne være en hjælp. Afgiftning med D-tox Spa starter en proces, der genskaber kroppens bioenergi. Når cellerne i kroppen fungerer rigtigt og er afbalancerede sørger de for at kroppen trækker nødvendige næringsstoffer til sig og samtidig udskiller giftstoffer. De nærmere detaljer om apparatet og måden det virker på, kan man læse om når man får behandling i klinikken.

 

Hvad hjælper behandlingen på?

Uafhængige tests dokumenterer forbedringer ved: Eksem, psoriasis, ødem/hævelser, lymfeødemer, lymfekirtel afgiftning, øget blodcirkulation, unormal sved på hænder og fødder. Der er også rapporteret gode erfaringer med bl.a. træthed, manglende energi, søvnbesvær, kolde hænder og fødder, spændinger/stivhed, uren hud, ben kramper, fodsvamp, gigt, ledsmerter, fibromyalgi.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

To behandlinger om ugen i ca. 3-4 uger. Totalt set bør man have 6-8 behandlinger for at opnå den bedst mulige effekt. Efter denne kur kan det være godt at holde effekten ved lige med behandling én gang om måneden, eller oftere hvis der er et specielt behov.

 

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen foregår ved, at man har begge fødder i et spa-kar fyldt med varmt vand tilsat salt med lav natrium indhold. Behandlingen er helt uden gener. Under behandlingen vil vandet skifte farve. Det er en reaktion mellem en sonde og den saltholdige opløsning, der giver den orange/gule farve i vandet. Dette er en naturlig forekomst og er natrium som udtrækkes af saltet. Farven på vandet og det grumsede skum, vil selvfølgelig også være affaldsstoffer, som bliver drænet gennem porerne i benet/fødderne.

Det er dog vigtigt at sige, at hvis man sætter systemet i gang uden at anbringe fødderne i karet, så vil vandet også skifte farve, men dog ikke blive helt så brunt og grumset. Det er vigtigt at slå fast, at ikke alt, hvad der ligger i vandet er kommet ud af kroppen!! Farven på vandet er forskelligt fra bruger til bruger og vil ofte forandre sig og blive lysere efter en række behandlinger.

Under den 30 minutter afslappende behandling serverer jeg lidt ”sundt vand”. Jeg forlader derefter rummet, så du har mulighed for at slappe af eller læse.

 

Medicinsk godkendt

D-Tox Spa er medicinsk godkendt, hvilket betyder, at effekten er testet af uvildig instans. I de kliniske test, der danner grundlag for godkendelsen, dokumenteres det, at der er positiv respons på 70-100 % påfølgende lidelser: Eksem, psoriasis, ødem/hævelser, lymfeødemer, lymfekirtel afgiftning, øget blodcirkulation, unormal sved på hænder og fødder. BioEnergiser D-Tox Spa er udviklet af en engelsk neurolog, Roberto Ciaff.

Apparatet bliver brugt på hospitaler i bl.a. England, Norge og Tyskland.

 

Følgende må ikke modtage behandling:

  • Hvis du har pacemaker
  • Hvis du er gravid eller tror du kan være det, eller modtager IVF behandlinger
  • Hvis du lider af epilepsi
  • Hvis du er organtransplanteret
  • Hvis du har åbne sår på fødder